Összes oldalmegjelenítés

2018. május 11., péntek

Ezerrel készülünk!

Kedveseim!
Mindenkinek rengeteg munkája van, ezer helyen kell jelen lennie, de a legbelsőjében ott munkál, hogy egy hónap sincs már addig! Június 2.-a, Óvodai Ballagás és Kunadacs!
Háttérben számtalan szálon zajlanak az előkészületek; Betti megszerkesztette a laminálásra kerülő bemutatkozó lapokat, remélem, mindenkinek megnyerte tetszését a sajátja, nagyon sokat dolgozott vele a mi Bettink! Ezeket Dóri elviszi profi nyomtatóhoz, és a jó hír ebben az, hogy egy darabig nem kell bemutatkozásokon törni a fejünket, lesz egy szalonképes! Ezt vihetjük magunkkal a további helyekre.
Mint szerkesztő, megírtam a megnyitón elhangzó szöveget, melyet Dóri továbbít a kiállító helyiségnek, s miután úgy véljük, nekünk nem kell beszélnünk, ezt rájuk bízzuk, Ők mondják el valamilyen formában.
Dóri egyeztetett a kiállítókkal: május 24-25.-én össze kell csomagolnunk a dolgainkat, hogy elszállíthassa Kunadacsra, ahol is a Faluház kreatívai berendezik a kiállításunkat. Mindenki legyen kedves a saját dolgaihoz útmutatást írni, ha nem mindegy a sorrend, vagy a képek, kiállított darabok mellé kell feliratot tenni, ilyesmi. Feliratokat, ha lesznek, ki kell nyomtatni, és egyértelműen kell jelezni, hogy melyik képhez, tárgyhoz tartozik. Délután 2 órakor lesz a megnyitó, amelyre mindenkit szeretettel várunk! Hozzatok magatokkal névjegyet, ha kérnek, ne hogy ne legyen!

E mellett, ne feledkezzünk meg az óvodai ballagásról, két felé kell gondolkodnunk! Ugyan, itt személyes jelenlétre nincsen szükség, munkáink képviselnek bennünket, de oda is kell ha más nem, csoportosítani munkákat. Elszállítani, és ha vége, beszedni. Speciális helyhez alkalmazkodnunk kell, minden kicsi, alacsony, illetve a falakat nem tudjuk használni, maximum az ajtókat, szekrényeket, asztalokat.

És még mielőtt megkönnyebbülnétek, május 17. itt van a nyakunkban! A Könyvtárban lesz néhány munkából álló kis kiállítás kedvcsinálónak és díszletnek berendezve, 3-4 tárgy, festmény fér el fejenként, Betti vállalta, hogy aznap segít a koncert előtt Gottinak, elhelyezni az asztalokat, tárgyakat. Ehhez az kell, hogy aki tud, előző napig bezárólag juttassa el Bettinek a tárgyakat a Művházba. Nagyban ne gondolkodjatok, kevés a hely, kicsi a pódium, de legyünk jelen, támogassuk a gyerekeket! Szép lesz, meglátjátok! 
Mára ennyi! Gatya fel, Lányok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése